Świeży makaron - Tagliolini sepia 500g La Fileja
Świeży rzemieślniczy makaron Tagliolini sepia 4 mm, produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Świeży rzemieślniczy makaron Tagliolini sepia 4 mm, produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Rzemieślniczy makaron wyciskany na matrycy z brązu, penne rigate, produkowany z wykorzystaniem włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, produkowany bez sztucznych dodatków i ulepszaczy.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Rzemieślniczy makaron spaghetti, wyciskany przez matrycę z brązu o średnicy 3 mm, produkowany z wykorzystaniem włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, produkowany bez sztucznych dodatków i ulepszaczy.
Świeży rzemieślniczy makaron tagliatelle (6 mm), produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Oryginalny włoski kremowy ser gorgonzola dolce. Chroniona Nazwa Pochodzenia. Smak łagodny z pikantną nutą , konsystencja kremowa, lekko lejąca, ser ma typowe zielonkawo-niebieskie przerosty pleśni.
Ser pikantny z mleka krowiego typu Pasta Filata. Dłuższe dojrzewanie pozwala na uzyskanie bardziej pikantnego smaku. Idealny na deskę serów i do ostrych nadzień mięsnych.
Speck stagionato po lekkim wędzeniu dojrzewa przez co najmniej 7 miesięcy. Ta wyśmienita włoska szynka pochodzi z północnego regionu Trydent Górna Adyga. Bez glutenu i laktozy.
Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną nietłustą alternatywę dla twarogu, świetny do nadzień makaronowych, zagęszczania sosów, idealny również na słodko jako składnik deserów.
Ser typu Pasta Filata z mleka krowiego, ser stołowy o łagodnym smaku. Idealny do topienia i zapiekania oraz na deskę serów.
Mozzarella w lekko słonej zalewie. Jest idealna do sałatek, kanapek, zapiekanek oraz pizzy. Świetna również jako samodzielna przekąska. Niskokaloryczna, bez ulepszaczy smaku i konserwantów.
Prosciutto Cotto - włoska szynka z dodatkiem przypraw, długo gotowana na parze w niskiej temperaturze. Bardzo delikatna i aromatyczna. Idealna na pizzę i do kanapek.
Policzki wieprzowe w plastrach wytwarzane z części gardła i łopatki. Dojrzewająca wędlina o szlachetnym smaku, idealna zarówno do pizzy, jak i do sosu carbonara i amatriciana.
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 30 cm rączka.
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Długa 120 cm rączka. Z uwagi na długość uchwytu łopata wysyłana jest w dwóch częściach.
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 30cm rączka.
Wykonana ze stali nierdzewnej do równomiernego rozprowadzania sosu na cieście. Idealna do tradycyjnej pizzy napolitańskiej. Dolna, płaska częśc łyżki ułatwia ruch kołowy przy rozprowadzaniu sosu.
Szczotka do czyszczenia kamienia Effeuno - długość 70 cm.
Szpachelka ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem z tworzywa sztucznego o szerokości 10cm.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Sztywna trójkątna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Wybierak do ciasta, wykonany w całości z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, uderzenia i zarysowania. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Nożyce do krojenia pizzy ze stali nierdzewnej. Uchwyt podniesiony tak, aby ułatwić cięcie pizzy na talerzu. Zdejmowane do mycia ostrze o długości 12 cm.
Aluminiowa taca do pizzy o sześciokątnym kształcie i brzegach, 33 cm
Najwyższej jakości nóż do pizzy. Pokrój pizzę jak profesjonalista za pomocą radełka do pizzy Ooni.
Wiedz dokładnie, kiedy kamień do pizzy jest gotowy do pieczenia. Termometr na podczerwień Ooni ze wskaźnikiem laserowym pozwala natychmiast dokładnie zmierzyć temperaturę kamienia.
Pojemnik P/P-85 szary. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.
Pojemnik na ciasto z pokrywką - biały Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie. Wyprodukowany we Włoszech.
Wieszak ścienny na 2 łopaty do pizzy wykonany z anodowanego aluminium.
Madia od Vito Iacopelli - tradycyjny pojemnik do wyrabiania i wyrastania ciasta.
Wieszak ścienny na 3 łopaty do pizzy wykonany z aluminium.
Przetnij całą pizzę jednym szybkim ruchem za pomocą ostrza Rocker Cutter. Idealnie sprawdzi się także przy pizzy z blaszki.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Karu 16
Pokrowiec do pieców do pizzy Witt ETNA Rotante i Witt ETNA Fermo.
Wydana przez AVPN - Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej - książka opisuje historie i tajemnice, na których opiera się ta sztuka pizzy.
Ciasto na pizzę 18x260 g.
Mozzarella Fior di Latte Latticini Orchidea, 500g
Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella.
Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella.
Mozzarella Fior di Latte Fior di Agerola, 500g.
Mozzarella Di Bufala Campana z mleka bawolego firmy Nuova Castelli 100 g.
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini, 200 g.
Ciastka kruche pełnoziarniste bezglutenowe 150 g SCHÄR
Sacchi Tartufi Zestaw past truflowych 3x30g
Nasze 24-godzinne ciasto przygotowujemy z mąki Caputo a sos z pomidorów San Marzano. Spody wypiekamy w 470°C, aby ułatwić Ci przygotowanie prawdziwej pizzy nawet w zwykłym domowym piekarniku! Waga netto: 360g (+/-20g) Zamówienia realizowane są za pośrednictwem kuriera chłodniczego DPD Food...
Il Moro to najnowszy i najbardziej zaawansowany model producenta zaprojektowany w celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowania i wydajności. To nowoczesny piec opalany gazem, wyposażony w zapalarkę piezoelektryczną, regulację płomienia z przodu pieca i system bezpieczeństwa odcinający dopływ...
Najnowsza wersja profesjonalnego pieca do pizzy, wyposażona w cyfrową kontrolę temperatury, funkcję BOOST, ulepszoną izolację – zaprojektowana do wypieku prawdziwej pizzy neapolitańskiej w zaledwie 60 sekund. Nowa wersja uniwersalnego biscotto do wypieku pizzy klasycznej i neapolitańskiej w...
Najnowsza wersja profesjonalnego pieca do pizzy o podwyższonej komorze pieczenia, wyposażona w cyfrową kontrolę temperatury, funkcję BOOST, ulepszoną izolację – zaprojektowana do wypieku prawdziwej pizzy neapolitańskiej w zaledwie 60 sekund. Nowa wersja uniwersalnego biscotto do wypieku pizzy...
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134H 509E Evolution Line Extra Power wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134HA 509E EXTRA POWER o podwyższonej komorze wypieku, wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Wersja ze wzmocnioną górną grzałką i mocą całkowitą 3600W. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Profesjonalny dwupoziomowy piec do pizzy P234H 509 Power pozwala na przygotowanie pizzy już w 90 sekund zamieni Twoją kuchnię w prawdziwą, włoską pizzerię. To najlepszy piec do pizzy zasilany ze zwykłego domowego gniazdka! Dzięki dwóm komorom, możliwy jest wypiek dwóch pizzy jednocześnie. Dwie...
Profesjonalny piec do pizzy P134 Gara Evolution osiąga temperaturę 550°C i pozwala na przygotowanie neapolitańskiej pizzy już w 60 sekund. To najlepszy piec do pizzy zasilany ze zwykłego domowego gniazdka! Idealnie sprawdzi się w pizzerii jak i w domu. Dwa kamienie w zestawie.Bezpieczna przesyłka...
Piec do pizzy neapolitańskiej o średnicy nawet 50cm. Osiąga temperaturę 500°C, wyposażony w biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Etna 2 Pizze to powiększona wersja pieca Edil Forni Etna. To piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek dwóch pizzy neapolitańskich w 60 sekund temperaturze 500°C w tym samym momencie.Dzięki potężnej mocy palnika i dobrej izolacji temperatura jest stabilna i...
Sarracin to najnowszy model producenta zaprojektowany w celu ograniczenia kosztów przy zachowaniu najwyższej wydajności. To piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze 500°C Dzięki potężnej mocy palnika i dobrej...
Edil Forni Muzzare to piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze nawet 550°CDzięki potężnej mocy palnika (10kW) i dobrej izolacji temperatura jest stabilna i utrzymuje się długo.
Edil Forni Pizzaiolo Legna to profesjonalny piec opalany drewnem, wyposażony standardowo w kamień lawowy umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze nawet 500°C. Dzięki dobrej izolacji temperatura jest stabilna i utrzymuje się długo.Dostępny kolor obudowy: Stal nierdzewna
Idealna do przygotowywania ciast średnio/krótko wyrastających. Pulcinella to mąka o średniej mocy typu „0”, która pozwala uzyskać produkt końcowy o średnio wyrośniętym brzegu, o silnym aromacie i smaku.Czas wyrastania od 12 do 24 godzin, w temperaturze ok. 25°C. Szczyt dojrzewania osiąga po 18...