Sery

W naszym sklepie znajdziesz unikalną ofertę doskonałych serów na pizzę. Najlepszej jakości sery pochodzące od renomowanych włoskich producentów możesz zamówić już teraz z dostawą bezpośrednio do Twojego domu.

Mozzarella Fior di Latte, Mozzarella di Bufala, Pecorino, Parmegiano, Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Scarmoza – wybierz swój ulubiony ser i ciesz się doskonałą pizzą w swoim domu.

Aktywne filtry

Gorgonzola Dolce 125g Castelli

Cena 25,00 zł

Oryginalny włoski kremowy ser gorgonzola dolce. Chroniona Nazwa Pochodzenia. Smak łagodny z pikantną nutą , konsystencja kremowa, lekko lejąca, ser ma typowe zielonkawo-niebieskie przerosty pleśni.

Agriform Provolone Piccante 200g

Cena 29,00 zł

Ser pikantny z mleka krowiego typu Pasta Filata. Dłuższe dojrzewanie pozwala na uzyskanie bardziej pikantnego smaku. Idealny na deskę serów i do ostrych nadzień mięsnych.

Castelli 250g Nuova Castelli

Cena 9,00 zł

Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną nietłustą alternatywę dla twarogu,  świetny do nadzień makaronowych, zagęszczania sosów, idealny również na słodko jako składnik deserów.

Provola Dolce 200g Agriform

Cena 29,00 zł

Ser typu Pasta Filata z mleka krowiego, ser stołowy o łagodnym smaku. Idealny do topienia i zapiekania oraz na deskę serów.

inBianco Mozzarella 125g

Cena 5,90 zł

Mozzarella w lekko słonej zalewie. Jest idealna do sałatek, kanapek, zapiekanek oraz pizzy. Świetna również jako samodzielna przekąska. Niskokaloryczna, bez ulepszaczy smaku i konserwantów.

Ser Burrata 125g Latteria Sorrentina

Cena 14,00 zł

Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella. 

Ser stracciatella 250g Latteria Sorrentina

Cena 35,00 zł

Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella.