Simonini Speck stagionato 200g
Speck stagionato po lekkim wędzeniu dojrzewa przez co najmniej 7 miesięcy. Ta wyśmienita włoska szynka pochodzi z północnego regionu Trydent Górna Adyga. Bez glutenu i laktozy.
Prosciutto Cotto Simonini 200 g
Prosciutto Cotto - włoska szynka z dodatkiem przypraw, długo gotowana na parze w niskiej temperaturze. Bardzo delikatna i aromatyczna. Idealna na pizzę i do kanapek.
Guanciale w plastrach Simonini 200g
Policzki wieprzowe w plastrach wytwarzane z części gardła i łopatki. Dojrzewająca wędlina o szlachetnym smaku, idealna zarówno do pizzy, jak i do sosu carbonara i amatriciana.
Mortadella z pistacją Casa Modena 250 g
MORTADELLA BOLOGNA z pistacjami, Casa Modena 250 G
Nduja calabrese Sant'Orso 300g
Pochodząca z Włoch pikantna kiełbasa. Wyprodukowana z tłustych fragmentów tuszy wieprzowej, doprawiona została ostrą papryką z Kalabrii.
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini 200 g
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini, 200 g.