Świeży makaron jajeczny - Tagliatelle 500g La Fileja
Świeży rzemieślniczy makaron tagliatelle (6 mm), produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Świeży rzemieślniczy makaron tagliatelle (6 mm), produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Sposób przygotowania
Świeży makaron wrzucić do wrzącej i osolonej wody (ok. 3 litrów na 500g produktu). Gotować na małym ogniu przez około 2-3 minuty, od czasu do czasu delikatnie mieszając.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +4°C.
Pastificio La Fileja
La Fileja, zlokalizowana we Wrocławiu, jest manufakturą lokalną wykorzystującą włoską technologię rzemieślniczą do produkcji pasta fresca. Ravioli i makarony produkowane są w oparciu o sprawdzone przepisy, zarówno wywodzące się z włoskiej tradycji, jak również będące spektaklem własnej twórczości kulinarnej.
Produkty z oferty La Fileja są produktami premium. Wykorzystujemy tylko składniki naturalne, wysokiej jakości. Nie wykorzystujemy półproduktów, ani ulepszaczy, a nasze receptury dbają o to, aby smak naszych produktów zachwycił odbiorcę.