W Jak u Mammy wiemy, że ciasto na pizzę to podstawa każdego udanego wypieku pizzy w domu ale nie zawsze masz czas i chęci aby je przygotować. Dlatego od teraz w naszym sklepie możesz kupić idealne ciasto na pizzę neapolitańską i nie przejmować się obliczaniem proporcji, zagniataniem i czasem wyrastania.
Nasze ciasto przygotowane jest z 4 składników i wyrasta u nas przez 24 godziny. Trafi do Ciebie świeże, a po 4 godzinach od wyjęcia z pojemnika będzie gotowe do wypieku. Przygotowanie pizzy z gotowego ciasta będzie tak proste, jak nigdy dotąd.
Poznaj nasze gotowe spody do pizzy neapolitańskiej – sekretem ich smaku jest słynna mąka Caputo oraz 24-godzinne dojrzewanie ciasta, dzięki czemu całość pozostaje niezwykle lekkostrawna. Wyrazisty sos z pomidorów San Marzano i wypiek w temperaturze 470°C dopełniają włoskiej perfekcji smaku. Teraz przygotujesz autentyczną pizzę w kilka minut nawet w zwykłym piekarniku! Wystarczy dodać mozzarellę i ulubione dodatki, a już po trzech minutach cieszysz się gorącym, chrupiącym arcydziełem prosto z Twojej kuchni. Przekonaj się, jak łatwo poczuć prawdziwy włoski klimat w domowym zaciszu!