Gi.Metal Oliwiarka 1L
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Wykonana ze stali nierdzewnej do równomiernego rozprowadzania sosu na cieście. Idealna do tradycyjnej pizzy napolitańskiej. Dolna, płaska częśc łyżki ułatwia ruch kołowy przy rozprowadzaniu sosu.
Szpachelka ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem z tworzywa sztucznego o szerokości 10cm.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Sztywna trójkątna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Wybierak do ciasta, wykonany w całości z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, uderzenia i zarysowania. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Aluminiowa taca do pizzy o sześciokątnym kształcie i brzegach, 33 cm
Najwyższej jakości nóż do pizzy. Pokrój pizzę jak profesjonalista za pomocą radełka do pizzy Ooni.
Wiedz dokładnie, kiedy kamień do pizzy jest gotowy do pieczenia. Termometr na podczerwień Ooni ze wskaźnikiem laserowym pozwala natychmiast dokładnie zmierzyć temperaturę kamienia.
Pirometr - termometr bezkontaktowy na podczerwień z celownikiem laserowym, o zakresie temperatur od -50 do 550 stopni Celsjusza.
Pojemnik P/P-85 szary. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.
Pojemnik na ciasto z pokrywką - biały Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie. Wyprodukowany we Włoszech.
Przetnij całą pizzę jednym szybkim ruchem za pomocą ostrza Rocker Cutter. Idealnie sprawdzi się także przy pizzy z blaszki.
Świeże ciasto na pizzę neapolitańską.Czas wyrastania: 24 godziny. 9 kulek, 260g każda.Zamówienia realizowane są za pośrednictwem kuriera chłodniczego DPD Food na terenie aglomeracji:Warszawy, Wrocławia, Poznania, Łodzi, Krakowa, Trójmiasta i Aglomeracji Śląskiej
Świeże ciasto na pizzę neapolitańską.Czas wyrastania: 24 godziny. 18 kulek, 260g każda.Zamówienia realizowane są za pośrednictwem kuriera chłodniczego DPD Food na terenie aglomeracji:Warszawy, Wrocławia, Poznania, Łodzi, Krakowa, Trójmiasta i Aglomeracji Śląskiej
Mozzarella Fior di Latte Latticini Orchidea, 500g
Mozzarella Fior di Latte Fior di Agerola, 500g.
Scamorza Affumicate Caseificio Preziosa 270 g
CUBE 750 to najnowsza generacja kompaktowych maszyn do lodów. Sprawdzi się doskonale w restauracji, kawiarni oraz domu. Przygotuj litr lodów i sorbetu już w 20 minut
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134HA 509E EXTRA POWER o podwyższonej komorze wypieku, wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Wersja ze wzmocnioną górną grzałką i mocą całkowitą 3600W. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy neapolitańskiej o średnicy nawet 42cm. Osiąga temperaturę 500°C, wyposażony w biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy neapolitańskiej o średnicy nawet 50cm. Osiąga temperaturę 500°C, wyposażony w biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Etna 2 Pizze to powiększona wersja pieca Edil Forni Etna. To piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek dwóch pizzy neapolitańskich w 60 sekund temperaturze 500°C w tym samym momencie.Dzięki potężnej mocy palnika i dobrej izolacji temperatura jest stabilna i...
Sarracin to najnowszy model producenta zaprojektowany w celu ograniczenia kosztów przy zachowaniu najwyższej wydajności. To piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze 500°C Dzięki potężnej mocy palnika i dobrej...
Mąka semola do ciasta na makaron i chleb oraz do podsypywania pizzy.
Pomidory w całości bez skóry w soku pomidorowym NOI & VOI 400 g.
Olio extra vergine 100% italiano „GREZZONA” Levante - Oliwa extra vergine 100% niefiltrowana, włoska z kapslem, 1 litr
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia EXTRA VERGINE COPPINI 1l.
Oliwa extravergine z dodatkiem ostrej papryczki to bardzo popularna receptura śródziemnomorska, znana i używana już w czasach starożytnych. Butelka 250ml
Oliwa extravergine z dodatkiem cytryny to bardzo popularna receptura śródziemnomorska. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine z bazylią świetnie sprawdza się jako przyprawa do dań makaronych oraz pizzy. Produkty LEVANTE to wysokiej jakości oliwy z oliwek z extra virgin, pochodząca ze starannego doboru surowców i stosowania ciągłych kontroli dla maksymalnej dbałości o wszystkie parametry...
Oliwa z oliwek extravergine z czosnkiem to receptura kuchni śródziemnomorskiej o wielowiekowej tradycji. Produkt otrzymuje się poprzez macerację naturalnie suszonego czosnku w oliwie extravergine. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine aromatyzowana truflą. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine aromatyzowana truflą LEVANTE. Butelka 250ml
Oliwa z oliwek extravergine z dodatkiem rozmarynu, jednego ze sztandarowych specjałów kuchni śródziemnomorskiej. Butelka 250ml
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Krem na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.
Brokuły po neapolitańsku - friarielli saltati 1062ml Delizia2000
Nduja di Spilinga to tradycyjny kalabryjski specjał powstający z połączenia drobno mielonych części mięsa wieprzowego oraz pikantnych papryczek. Idealny jako dodatek na pizzę.
La Carmela Pelati BIO to bogate w składniki odżywcze, podłużne pomidory konserwowane bez skórki we własnym soku, dzięki czemu zachowują świeżość, znakomity smak i mają głęboki czerwony kolor. Produkowane przez firmę "Fratelli D'Acunzi Srl", która od 1958 roku zajmuje się produkcją żywności i...
Ręcznie przetwarzane pomidory La Carmela San Marzano (oficjalnie Pomodoro San Marzano dell’Agro Sarnese Nocerino DOP) to podłużne pomidory znane również jako pomidory śliwkowe. Charakteryzują się intensywnym, owocowym aromatem. Dostępne wyłącznie u nas!
Pomidory koktajlowe Piennolo del Vesuvio należą do najstarszych i najbardziej charakterystycznych produktów rolniczych Kampanii. Pomidory Piennolo del Vesuvio D.O.P mają bardzo miękką skórkę i intensywny czerwony kolor. Ich smak oczaruje każdego! Idealnie pasują do każdej potrawy. Mogą być...
Pomidory Pelati La Carmela mają podłużny kształt. Konserwowany są bez skórki, we własnym soku, dzięki czemu zachowują świeżość i głęboki czerwony kolor. Doskonale pasują do dań zimnych i gorących.
Passata ze świeżych włoskich pomidorów.Passata Pomidorowa o intensywnie czerwonym kolorze, idealna do każdego zastosowania. Otrzymywana w 100% z włoskich pomidorów uprawianych w Kampanii i Apulii, którym zawdzięcza swój wyjątkowo świeży smak i aromat.
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Policzki wieprzowe w plastrach wytwarzane z części gardła i łopatki. Dojrzewająca wędlina o szlachetnym smaku, idealna zarówno do pizzy, jak i do sosu carbonara i amatriciana.
Policzki wieprzowe z czarnym pieprzem w plastrach wytwarzane z części gardła i łopatki. Dojrzewająca wędlina o szlachetnym smaku, idealna zarówno do pizzy, jak i do sosu carbonara i amatriciana.
Najlepszej jakości włoskie suszone pomidory z regionu Kalabria.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Nożyce do krojenia pizzy ze stali nierdzewnej. Uchwyt podniesiony tak, aby ułatwić cięcie pizzy na talerzu. Zdejmowane do mycia ostrze o długości 12 cm.
Pojemnik P/P-85 niebieski. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Karu 16
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Koda 12, Ooni Karu 12, Ooni Fyra.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Koda 16.
Mozzarella Di Bufala Campana z mleka bawolego firmy Nuova Castelli 100 g.
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini, 200 g.
MORTADELLA BOLOGNA z pistacjami, Casa Modena 250 G
Profesjonalny mikser spiralny Massima M7 przeznaczony do ciast o wysokim uwodnieniu, odpowiedni zarówno do użytku domowego i profesjonalnego. Pojemność ciasta 7 kg (10 litrów), elektronicznie sterowana prędkość 90 do 280 obr./min, zegar cyfrowy.
Profesjonalny mikser spiralny Massima M7 przeznaczony do ciast o wysokim uwodnieniu, odpowiedni zarówno do użytku domowego i profesjonalnego. Pojemność ciasta 7 kg (10 litrów), elektronicznie sterowana prędkość 90 do 280 obr./min, zegar cyfrowy.
Mąka z najwyższej jakości twardych ziaren doskonale sprawdzi się jako podsypka do pizzy.