Salame Piccante Affettato 250g
Salame piccante affettato – pikantne salami, plastry 250g
Salame piccante affettato – pikantne salami, plastry 250g
Świeży rzemieślniczy makaron Tagliolini sepia 4 mm, produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Rzemieślniczy makaron wyciskany na matrycy z brązu, penne rigate, produkowany z wykorzystaniem włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, produkowany bez sztucznych dodatków i ulepszaczy.
Makaron wałkowany, świeży, pakowany w atmosferze ochronnej.
Rzemieślniczy makaron spaghetti, wyciskany przez matrycę z brązu o średnicy 3 mm, produkowany z wykorzystaniem włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, produkowany bez sztucznych dodatków i ulepszaczy.
Świeży rzemieślniczy makaron tagliatelle (6 mm), produkowany z wykorzystanie włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, bez sztucznych dodatków i ulepszaczy!
Oryginalny włoski kremowy ser gorgonzola dolce. Chroniona Nazwa Pochodzenia. Smak łagodny z pikantną nutą , konsystencja kremowa, lekko lejąca, ser ma typowe zielonkawo-niebieskie przerosty pleśni.
Ser pikantny z mleka krowiego typu Pasta Filata. Dłuższe dojrzewanie pozwala na uzyskanie bardziej pikantnego smaku. Idealny na deskę serów i do ostrych nadzień mięsnych.
Speck stagionato po lekkim wędzeniu dojrzewa przez co najmniej 7 miesięcy. Ta wyśmienita włoska szynka pochodzi z północnego regionu Trydent Górna Adyga. Bez glutenu i laktozy.
Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella. Produkt mrożony - nie mrozić ponownie.
Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella. Produkt mrożony - nie mrozić ponownie.
Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną nietłustą alternatywę dla twarogu, świetny do nadzień makaronowych, zagęszczania sosów, idealny również na słodko jako składnik deserów.
Ser typu Pasta Filata z mleka krowiego, ser stołowy o łagodnym smaku. Idealny do topienia i zapiekania oraz na deskę serów.
Mozzarella w lekko słonej zalewie. Jest idealna do sałatek, kanapek, zapiekanek oraz pizzy. Świetna również jako samodzielna przekąska. Niskokaloryczna, bez ulepszaczy smaku i konserwantów.
Prosciutto Cotto - włoska szynka z dodatkiem przypraw, długo gotowana na parze w niskiej temperaturze. Bardzo delikatna i aromatyczna. Idealna na pizzę i do kanapek.
Policzki wieprzowe w plastrach wytwarzane z części gardła i łopatki. Dojrzewająca wędlina o szlachetnym smaku, idealna zarówno do pizzy, jak i do sosu carbonara i amatriciana.
Łopata Effeuno to niezbędne akcesorium dla miłośników domowej pizzy. Została specjalnie zaprojektowana do łatwego i precyzyjnego pieczenia i pieczenia pizzy w piecach Effeuno.
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 60cm rączka.
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 30 cm rączka.
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Długa 120 cm rączka. Z uwagi na długość uchwytu łopata wysyłana jest w dwóch częściach.
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 30cm rączka.
Wykonana ze stali nierdzewnej do równomiernego rozprowadzania sosu na cieście. Idealna do tradycyjnej pizzy napolitańskiej. Dolna, płaska częśc łyżki ułatwia ruch kołowy przy rozprowadzaniu sosu.
Szczotka do czyszczenia kamienia Effeuno - długość 70 cm.
Szpachelka ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem z tworzywa sztucznego o szerokości 10cm.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Sztywna trójkątna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Wybierak do ciasta, wykonany w całości z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, uderzenia i zarysowania. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Nożyce do krojenia pizzy ze stali nierdzewnej. Uchwyt podniesiony tak, aby ułatwić cięcie pizzy na talerzu. Zdejmowane do mycia ostrze o długości 12 cm.
Aluminiowa taca do pizzy o sześciokątnym kształcie i brzegach, 33 cm
Najwyższej jakości nóż do pizzy. Pokrój pizzę jak profesjonalista za pomocą radełka do pizzy Ooni.
Pojemnik P/P-85 szary. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.
Pojemnik na ciasto z pokrywką - biały Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie. Wyprodukowany we Włoszech.
Wieszak ścienny na 2 łopaty do pizzy wykonany z anodowanego aluminium.
Madia od Vito Iacopelli - tradycyjny pojemnik do wyrabiania i wyrastania ciasta.
Wieszak ścienny na 3 łopaty do pizzy wykonany z aluminium.
Przetnij całą pizzę jednym szybkim ruchem za pomocą ostrza Rocker Cutter. Idealnie sprawdzi się także przy pizzy z blaszki.
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Koda 12, Ooni Karu 12, Ooni Fyra.
Wydana przez AVPN - Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej - książka opisuje historie i tajemnice, na których opiera się ta sztuka pizzy.
Ciasto na pizzę 18x260 g.
Mozzarella Fior di Latte Latticini Orchidea, 500g
Mozzarella Fior di Latte Fior di Agerola, 500g.
Mozzarella Di Bufala Campana z mleka bawolego firmy Nuova Castelli 100 g.
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini, 200 g.
Coppa stagionata – karkówka dojrzewająca plastry 200 g
Ciastka kruche pełnoziarniste bezglutenowe 150 g SCHÄR
Sorbetto baza do sorbetów rzemieślniczych 200 g
Nasze 24-godzinne ciasto przygotowujemy z mąki Caputo a sos z pomidorów San Marzano. Spody wypiekamy w 470°C, aby ułatwić Ci przygotowanie prawdziwej pizzy nawet w zwykłym domowym piekarniku! Waga netto: 360g (+/-20g) Zamówienia realizowane są za pośrednictwem kuriera chłodniczego DPD Food...
Sikulo to najnowszy i najbardziej zaawansowany model producenta zaprojektowany w celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowania i wydajności. To nowoczesny piec opalany gazem, wyposażony w zapalarkę piezoelektryczną, regulację płomienia z przodu pieca i system bezpieczeństwa odcinający dopływ...
Ortigia to najnowszy i najbardziej zaawansowany model producenta zaprojektowany w celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowania i wydajności. To nowoczesny piec opalany gazem, wyposażony w zapalarkę piezoelektryczną, regulację płomienia z przodu pieca i system bezpieczeństwa odcinający dopływ...
Najnowsza wersja profesjonalnego pieca do pizzy o podwyższonej komorze pieczenia, wyposażona w cyfrową kontrolę temperatury, funkcję BOOST, ulepszoną izolację – zaprojektowana do wypieku prawdziwej pizzy neapolitańskiej w zaledwie 60 sekund. Nowa wersja uniwersalnego biscotto do wypieku pizzy...
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134H 509E Evolution Line Extra Power wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134HA 509E EXTRA POWER o podwyższonej komorze wypieku, wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Wersja ze wzmocnioną górną grzałką i mocą całkowitą 3600W. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy neapolitańskiej o średnicy nawet 50cm. Osiąga temperaturę 500°C, wyposażony w biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Piec do pizzy Tentazione MAX GT3 z elektronicznym sterowaniem. Biscotto Saputo w standardzie.
Etna 2 Pizze to powiększona wersja pieca Edil Forni Etna. To piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek dwóch pizzy neapolitańskich w 60 sekund temperaturze 500°C w tym samym momencie.Dzięki potężnej mocy palnika i dobrej izolacji temperatura jest stabilna i...
Idealna mieszanka mąk do „pizza in pala”, do średnio-długiego dojrzewania, co najmniej 24 godziny. Dla perfekcyjnego ciasta zaleca się 48 godzin dojrzewania masy z 80% hydracją. Rekomendujemy pracę metodą bezpośrednią.
Mieszanka mąk do pizzy teglia - z miękkim miękiszem i chrupiącą zewnętrzną skórką. Idealna do średnio-długiego dojrzewania, co najmniej 24 godziny. Dla perfekcyjnego ciasta zaleca się 48 godzin dojrzewania masy z 80% hydracją. Rekomendujemy pracę metodą bezpośrednią.
Mąka pszenna typ „0” idealna do przygotowania pizzy w domu według włoskiej tradycji. Odpowiednia równowaga między siłą a jakością białek sprawia, że ciasto jest elastyczne i dobrze trzyma fermentację, co pozwala uzyskać lekką i łatwostrawną pizzę. Siła (W): 250P/L: 0,65Absorpcja wody: 54,0
Mąka pszenna typu „0” uniwersalna, uzyskana z starannej selekcji mocnych zbóż włoskich i północnoamerykańskich. Wysoka zawartość glutenu i jakość białek gwarantują doskonałe wyniki podczas wyrabiania ciasta oraz równomierne i obfite rośnięcie podczas pieczenia. Siła (W): 350P/L: 0,6Absorpcja...