Świeży makaron jajeczny - Penne 500g La Fileja
Rzemieślniczy makaron wyciskany na matrycy z brązu, penne rigate, produkowany z wykorzystaniem włoskiej technologii pasta fresca. Produkt premium, produkowany bez sztucznych dodatków i ulepszaczy.
Gorgonzola Dolce 125g Castelli
Oryginalny włoski kremowy ser gorgonzola dolce. Chroniona Nazwa Pochodzenia. Smak łagodny z pikantną nutą , konsystencja kremowa, lekko lejąca, ser ma typowe zielonkawo-niebieskie przerosty pleśni.
Agriform Provolone Piccante 200g
Ser pikantny z mleka krowiego typu Pasta Filata. Dłuższe dojrzewanie pozwala na uzyskanie bardziej pikantnego smaku. Idealny na deskę serów i do ostrych nadzień mięsnych.
Simonini Speck stagionato 200g
Speck stagionato po lekkim wędzeniu dojrzewa przez co najmniej 7 miesięcy. Ta wyśmienita włoska szynka pochodzi z północnego regionu Trydent Górna Adyga. Bez glutenu i laktozy.
Castelli 250g Nuova Castelli
Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną nietłustą alternatywę dla twarogu, świetny do nadzień makaronowych, zagęszczania sosów, idealny również na słodko jako składnik deserów.
Provola Dolce 200g Agriform
Ser typu Pasta Filata z mleka krowiego, ser stołowy o łagodnym smaku. Idealny do topienia i zapiekania oraz na deskę serów.
inBianco Mozzarella 125g
Mozzarella w lekko słonej zalewie. Jest idealna do sałatek, kanapek, zapiekanek oraz pizzy. Świetna również jako samodzielna przekąska. Niskokaloryczna, bez ulepszaczy smaku i konserwantów.
Prosciutto Cotto Simonini 200 g
Prosciutto Cotto - włoska szynka z dodatkiem przypraw, długo gotowana na parze w niskiej temperaturze. Bardzo delikatna i aromatyczna. Idealna na pizzę i do kanapek.
Guanciale w plastrach Simonini 200g
Policzki wieprzowe w plastrach wytwarzane z części gardła i łopatki. Dojrzewająca wędlina o szlachetnym smaku, idealna zarówno do pizzy, jak i do sosu carbonara i amatriciana.
Gi.Metal Oliwiarka 1L
Oliwiarka ze stali nierdzewnej marki Gi.Metal. Pojemność 1 litr
Gi.Metal Łopata do pizzy perforowana 33cm / dł. rączki 30 cm
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 30 cm rączka.
Gi.Metal Łopata do pizzy perforowana 33cm / dł. rączki 120 cm
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Długa 120 cm rączka. Z uwagi na długość uchwytu łopata wysyłana jest w dwóch częściach.
Gi.Metal Łopata do pizzy perforowana Evoluzione 33cm / dł. rączki 30 cm
Perforowana łopata do pizzy – Gi.Metal o średnicy 33 cm wykonana z anodowanego aluminium. Idealna do pieców EffeUno i Ooni. Krótka 30cm rączka.
Gi.Metal Łyżka do sosu pomidorowego 53 g
Wykonana ze stali nierdzewnej do równomiernego rozprowadzania sosu na cieście. Idealna do tradycyjnej pizzy napolitańskiej. Dolna, płaska częśc łyżki ułatwia ruch kołowy przy rozprowadzaniu sosu.
Szczotka do czyszczenia kamienia EffeUno 70 cm
Szczotka do czyszczenia kamienia Effeuno - długość 70 cm.
Gi.Metal szpachelka metalowa do pizzy
Szpachelka ze stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem z tworzywa sztucznego o szerokości 10cm.
Gi.Metal Polimerowa elastyczna szpatułka 10 cm
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Gi.Metal Polimerowa elastyczna szpatułka
Elastyczna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Gi.Metal Polimerowa sztywna szpatułka
Sztywna trójkątna szpatułka wykonana z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, wstrząsy i zarysowania.
Gi.Metal Polimerowy wybierak do ciasta
Wybierak do ciasta, wykonany w całości z polimeru o wysokiej odporności na ciepło, uderzenia i zarysowania. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Gi.Metal Stalowy wybierak do ciasta
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Gi.Metal Stalowy wybierak do ciasta 15 cm
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Certyfikowany do użytku spożywczego.
Ooni wybierak do ciasta
Wybierak do ciasta, wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego.
Gi.Metal Radełko do pizzy 10cm
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Gi.Metal Radełko do pizzy 10 cm - dwustronnie zaostrzone ostrze
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej, uchwyt z tworzywa sztucznego, certyfikowany do użytku spożywczego, wymiary ostrza 10 cm.
Gi.Metal Nożyce do krojenia pizzy
Nożyce do krojenia pizzy ze stali nierdzewnej. Uchwyt podniesiony tak, aby ułatwić cięcie pizzy na talerzu. Zdejmowane do mycia ostrze o długości 12 cm.
Aluminiowa taca 33 cm
Aluminiowa taca do pizzy o sześciokątnym kształcie i brzegach, 33 cm
Pojemnik z pokrywką na ciasto - szary
Pojemnik P/P-85 szary. Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie.
Pojemnik z pokrywką na ciasto Genus Dei - biały
Pojemnik na ciasto z pokrywką - biały Idealny do przechowywania ciasta na pizzę. Mieści się w standardowej lodówce, zapewnia szczelność, więc twoje ciasto nie wyschnie. Wyprodukowany we Włoszech.
Gi.Metal Wieszak na 2 łopaty do pizzy
Wieszak ścienny na 2 łopaty do pizzy wykonany z anodowanego aluminium.
Madia od Vito Iacopelli - tradycyjny pojemnik na ciasto
Madia od Vito Iacopelli - tradycyjny pojemnik do wyrabiania i wyrastania ciasta.
Gi.Metal Wieszak na 3 łopaty do pizzy
Wieszak ścienny na 3 łopaty do pizzy wykonany z aluminium.
Nóż do pizzy Ooni Rocker
Przetnij całą pizzę jednym szybkim ruchem za pomocą ostrza Rocker Cutter. Idealnie sprawdzi się także przy pizzy z blaszki.
Biscotto di Sorrento - płyta z gliny do pieca Karu 16
Biscotto to płyta z gliny, która umożliwia wypiek pizzy neapolitańskiej w piecach Ooni Karu 16
Pokrowiec na piec Witt Etna Rotante i Fermo
Pokrowiec do pieców do pizzy Witt ETNA Rotante i Witt ETNA Fermo.
Książka AVPN "Flour, Water, Yeast, Salt and Passion"
Wydana przez AVPN - Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej - książka opisuje historie i tajemnice, na których opiera się ta sztuka pizzy.
Ciasto na pizzę 18x 260 g
Ciasto na pizzę 18x260 g.
- -10,00 zł
- - 10,00 zł
Mozzarella Fior di Latte Latticini Orchidea 500g
Mozzarella Fior di Latte Latticini Orchidea, 500g
Ser Burrata 125g Latteria Sorrentina
Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella.
Ser stracciatella 250g Latteria Sorrentina
Stracciatella to tradycyjny włoski ser wytwarzany z twarogu mozzarelli wymieszanego ze świeżą śmietaną. Ten ser to wnętrze burraty – jeśli kiedykolwiek kroiłeś świeżą burratę, lepkie wnętrze, które się wysypało, to stracciatella.
Mozzarella Fior di Latte Fior di Agerola 500g
Mozzarella Fior di Latte Fior di Agerola, 500g.
Mozzarella Di Bufala Campana 100 g
Mozzarella Di Bufala Campana z mleka bawolego firmy Nuova Castelli 100 g.
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini 200 g
Prosciutto Crudo Stagionato Simonini, 200 g.
Ciastka kruche pełnoziarniste bezglutenowe Digestive Schär 150 g
Ciastka kruche pełnoziarniste bezglutenowe 150 g SCHÄR
Sacchi Tartufi Zestaw past truflowych 3x30g
Sacchi Tartufi Zestaw past truflowych 3x30g
Mortadella z pistacją Casa Modena 250 g
MORTADELLA BOLOGNA z pistacjami, Casa Modena 250 G
Edil Forni Il Moro - piec opalany gazem
Il Moro to najnowszy i najbardziej zaawansowany model producenta zaprojektowany w celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowania i wydajności. To nowoczesny piec opalany gazem, wyposażony w zapalarkę piezoelektryczną, regulację płomienia z przodu pieca i system bezpieczeństwa odcinający dopływ...
Piec do pizzy Effeuno P134H 509 EASY PIZZA PRO
Najnowsza wersja profesjonalnego pieca do pizzy, wyposażona w cyfrową kontrolę temperatury, funkcję BOOST, ulepszoną izolację – zaprojektowana do wypieku prawdziwej pizzy neapolitańskiej w zaledwie 60 sekund. Nowa wersja uniwersalnego biscotto do wypieku pizzy klasycznej i neapolitańskiej w...
Piec do pizzy Effeuno P134HA 509 EASY PIZZA PRO
Najnowsza wersja profesjonalnego pieca do pizzy o podwyższonej komorze pieczenia, wyposażona w cyfrową kontrolę temperatury, funkcję BOOST, ulepszoną izolację – zaprojektowana do wypieku prawdziwej pizzy neapolitańskiej w zaledwie 60 sekund. Nowa wersja uniwersalnego biscotto do wypieku pizzy...
Piec do pizzy Effeuno P134H 509E - Evolution Line Extra Power
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134H 509E Evolution Line Extra Power wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy Effeuno P134HA 509E - Evolution Line - EXTRA POWER
Innowacyjny profesjonalny piekarnik elektryczny do pizzy P134HA 509E EXTRA POWER o podwyższonej komorze wypieku, wyposażony w elektroniczne sterowanie z ekranem dotykowym oraz płytę biscotto. Wersja ze wzmocnioną górną grzałką i mocą całkowitą 3600W. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy Effeuno P234H 509 Power
Profesjonalny dwupoziomowy piec do pizzy P234H 509 Power pozwala na przygotowanie pizzy już w 90 sekund zamieni Twoją kuchnię w prawdziwą, włoską pizzerię. To najlepszy piec do pizzy zasilany ze zwykłego domowego gniazdka! Dzięki dwóm komorom, możliwy jest wypiek dwóch pizzy jednocześnie. Dwie...
Piec do pizzy Effeuno P134 GARA Evolution 550°C
Profesjonalny piec do pizzy P134 Gara Evolution osiąga temperaturę 550°C i pozwala na przygotowanie neapolitańskiej pizzy już w 60 sekund. To najlepszy piec do pizzy zasilany ze zwykłego domowego gniazdka! Idealnie sprawdzi się w pizzerii jak i w domu. Dwa kamienie w zestawie.Bezpieczna przesyłka...
Piec do pizzy EFFE Ovens - N5
Piec do pizzy neapolitańskiej o średnicy nawet 50cm. Osiąga temperaturę 500°C, wyposażony w biscotto. Bezpieczna przesyłka paletowa GRATIS!
Piec do pizzy Macte Voyager TWIN - Biały
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Voyager TWIN - Różowy
Piec do pizzy Macte Voyager Twin to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej, pinsy itp. Kamień biscotto w...
Piec do pizzy Macte Voyager Nettuno - Czarny - Dwa kamienie
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Voyager Nettuno - Szary - Dwa kamienie
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Voyager Nettuno - Biały - Dwa kamienie
Piec do pizzy Macte Nettuno to profesjonalny piec do pizzy osiągający 500°C, to podwyższony wariant pieca Macte Twin. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Dzięki dwóm grzałkom: górnej i dolnej umożliwia wypiek wielu rodzajów pizzy w domu, w tym pizzy neapolitańskiej, klasycznej rzymskiej,...
Piec do pizzy Macte Voyager SMART - Czarny
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Piec do pizzy Macte Voyager SMART - Szary
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Piec do pizzy Macte Voyager SMART - Biały
Piec do pizzy Macte Voyager Smart to kompaktowy, profesjonalny piec do pizzy osiągający 455°C. Zaprojektowany i zbudowany we Włoszech. Wyposażony w mocną górną grzałkę pozwala na wypiek prawdziwej pizzy neapolitańskiej w 70 sekund. Kamień biscotto w standardzie. Bezpieczna przesyłka paletowa z...
Edil Forni Sarracin - piec opalany gazem z biscotto, temp. 500°C
Sarracin to najnowszy model producenta zaprojektowany w celu ograniczenia kosztów przy zachowaniu najwyższej wydajności. To piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze 500°C Dzięki potężnej mocy palnika i dobrej...
Edil Forni Muzzare - piec opalany gazem z biscotto, temp. 550°C
Edil Forni Muzzare to piec opalany gazem, wyposażony standardowo w kamień biscotto umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze nawet 550°CDzięki potężnej mocy palnika (10kW) i dobrej izolacji temperatura jest stabilna i utrzymuje się długo.
Edil Forni Pizzaiolo Legna - profesjonalny piec opalany drewnem
Edil Forni Pizzaiolo Legna to profesjonalny piec opalany drewnem, wyposażony standardowo w kamień lawowy umożliwiający wypiek pizzy neapolitańskiej w 60 sekund temperaturze nawet 500°C. Dzięki dobrej izolacji temperatura jest stabilna i utrzymuje się długo.Dostępny kolor obudowy: Stal nierdzewna
Mąka do pizzy Molini Pizzuti Pulcinella 5kg
Idealna do przygotowywania ciast średnio/krótko wyrastających. Pulcinella to mąka o średniej mocy typu „0”, która pozwala uzyskać produkt końcowy o średnio wyrośniętym brzegu, o silnym aromacie i smaku.Czas wyrastania od 12 do 24 godzin, w temperaturze ok. 25°C. Szczyt dojrzewania osiąga po 18...
Mąka do pizzy Molini Pizzuti Pulcinella ORO 10kg
Idealny do ciast bezpośrednich, dojrzewających od 12 do 24 godzin. Jego rozciągliwość zapewnia mu znaczną wszechstronność, dzięki czemu doskonale nadaje się zarówno do współczesnych pizz z dużymi pęcherzami powietrza, jak i do dużych pizz o średnicy 38-40 cm. Siła (W): 260P/L: 0,65Absorpcja...
Mąka do pizzy Molini Pizzuti Costa d'Amalfi 5kg
Opracowana przez naszych techników we współpracy ze znanymi neapolitańskimi pizzaiolo, Costa D'Amalfi to idealna mąka do ciasta na średnie/długie wyrastanie. Wysoka zawartość białka i stabilność gwarantują wysoką wydajność podczas procesu wyrabiania. Po upieczeniu pizza zyskuje złocisty brzeg...
Mąka do pizzy Molini Pizzuti Vesuvio 10kg
Mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, do ciast o wyższej hydracji, wymagających długiego czasu wyrastania. Ciasto powinno wyrastać od 48 do 72 godzin w temperaturze około 25°C. Szczyt dojrzałości osiągany jest po 54 godzinach. Siła (W): 350P/L: 0,65Absorpcja wody: 58,0
Podsypka Molini Pizzuti Spolvero 5kg
Idealna mieszanka do rozciągania ciasta na pizzę. Połączenie semoliny z pszenicy durum i mąki ryżowej ułatwia rozciąganie ciasta na blacie, nadaje pizzy lepszy smak po upieczeniu i przedłuża jej chrupkość.
Kompozycja mąk Molini Pizzuti Tonda 10kg
Mieszanka mąk specjalnie zaprojektowana do klasycznej okrągłej pizzy, zwanej po włosku „tonda”.Idealna do średnio-długiego dojrzewania, co najmniej 24 godziny. Aby uzyskać perfekcyjne ciasto, zastosuj 36 godzin dojrzewania z 70% hydracją. Można stosować metodę bezpośrednią lub z zaczynem.
Kompozycja mąk Molini Pizzuti Pala 10kg
Idealna mieszanka mąk do „pizza in pala”, do średnio-długiego dojrzewania, co najmniej 24 godziny. Dla perfekcyjnego ciasta zaleca się 48 godzin dojrzewania masy z 80% hydracją. Rekomendujemy pracę metodą bezpośrednią.
Kompozycja mąk Molini Pizzuti Teglia 10kg
Mieszanka mąk do pizzy teglia - z miękkim miękiszem i chrupiącą zewnętrzną skórką. Idealna do średnio-długiego dojrzewania, co najmniej 24 godziny. Dla perfekcyjnego ciasta zaleca się 48 godzin dojrzewania masy z 80% hydracją. Rekomendujemy pracę metodą bezpośrednią.