Passata pomidorowa La Carmela / 400 g /
10,00 zł
*
Passata ze świeżych włoskich pomidorów.
Passata Pomidorowa o intensywnie czerwonym kolorze, idealna do każdego zastosowania. Otrzymywana w 100% z włoskich pomidorów uprawianych w Kampanii i Apulii, którym zawdzięcza swój wyjątkowo świeży smak i aromat.
Składniki: pomidory, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Zawartość suchej masy min. 8%.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 98 kJ / 23 kcal
Białko: 1,2 g
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 3,5 g
Sól: 0,1 g
Producent: F.LLI D’ACUNZI SRL, 84015 Nocera Superiore (SA)
s58